Sluiten

AIOS participatie

Er is in toenemende mate behoefte aan participatie van reumatologen in opleiding in de verschillende werkgroepen en commissies van de NVR. De leden van het Juniorenbestuur van de NVR (JNVR) maken onder meer als vertegenwoordigers van de reumatologen in opleiding deel uit van verschillende commissies/werkgroepen binnen de NVR. Hieronder zie je een overzicht van de commissies/werkgroepen waarvan de leden van de JNVR bij betrokken zijn. 
 1. NVR bestuur (voorzitter JNVR)
 2. Concilium Rheumatologicum
 3. Beroepsbelangencommissie (BBC)
 4. Commissie scholing
 5. Commissie Kwaliteit
 6. Commissie voorbereiding najaarsdagen
 7. Organisatie feest NVR najaarsdagen
Het is echter niet noodzakelijk om bestuurslid van de JNVR te zijn om deel te nemen aan een commissie/werkgroep. Bij de onderstaande werkgroepen wordt het gewaardeerd als er ook een reumatoloog in opleiding participeert. Gezien de beschikbare vacatures variëren, kan je bij interesse contact opnemen met [email protected]. Je kan ook je email in de gaten houden, waar de beschikbare vacatures worden aangekondigd. 
 1. Commissie accreditatie
 2. Werkgroep Ehealth
 3. Werkgroep economische evaluaties
 4. Werkgroep IRON
 5. Werkgroep SpA
 6. Werkgroep osteoporose
 7. Werkgroep systeemziekten
 8. Werkgroep artrose
 9. Werkgroep kinderreumatologie
 10. Werkgroep vasculaire reumatologie
 11. Werkgroep/Redactie NTvR
 12. Complicatie registratie
 13. Vrest klankbord

Is er behoefte aan versterking in uw werkgroep of commissie door enthousiaste reumatologen in opleiding, neem dan contact op met de JNVR zodat we dit kenbaar kunnen maken onder de AIOS.