Sluiten

AIOS participatie

Er is in toenemende mate behoefte aan participatie van reumatologen in opleiding in de verschillende werkgroepen en commissies van de NVR. De leden van het Juniorenbestuur van de NVR (JNVR) maken onder meer als vertegenwoordigers van de reumatologen in opleiding deel uit van verschillende commissies/werkgroepen binnen de NVR. Hieronder zie je een overzicht van de commissies/werkgroepen waarvan de leden van de JNVR bij betrokken zijn.

 1. NVR bestuur (voorzitter JNVR)
 2. Concilium Rheumatologicum
 3. Beroepsbelangencommissie (BBC)
 4. Onderwijscommisie
 5. Commissie Kwaliteit
 6. Commissie Communicatie
 7. Organisatie feest NVR Najaarsdagen

Het is echter niet noodzakelijk om bestuurslid van de JNVR te zijn om deel te nemen aan een commissie/werkgroep. Bij de onderstaande werkgroepen wordt het gewaardeerd als er ook een reumatoloog in opleiding participeert. Gezien de beschikbare vacatures variëren, kan je bij interesse contact opnemen met bestuur.jnvr@gmail.com. Je kan ook je email of de nieuwsbrief in de gaten houden, waar de beschikbare vacatures worden aangekondigd.

 1. Commissie Accreditatie
 2. Werkgroep Artrose
 3. Werkgroep Economische evaluaties
 4. Werkgroep eHealth
 5. Werkgroep IRON
 6. Werkgroep Jicht
 7. Werkgroep Kinderreumatologie
 8. Werkgroep Osteoporose
 9. Werkgroep Sjogren
 10. Werkgroep SLE
 11. Werkgroep Spondyloartritis
 12. Wergroep Systemische sclerose
 13. Werkgroep Vasculaire reumatologie
 14. Werkgroep Vasculitis
 15. Redactie NTvR
 16. Werkgroep NVR Najaarsdagen
 17. Werkgroep VREST

Is er behoefte aan versterking in uw werkgroep of commissie door enthousiaste reumatologen in opleiding, neem dan contact op met de JNVR zodat we dit kenbaar kunnen maken onder de AIOS.